Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 15

EA tilbyder gratis FUT pakker til FIFA 15

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Denne uge markeres seksårsjubilæet for FIFA Ultimate Team, og EA vil fejre det med en fest, og tilbyder derfor ekstra FUT pakker til spillerne. Dette spilelement blev introduceret i UEFA Champions League 2006-2007, men det blev først officielt implementeret i FIFA serien ved FIFA 09. Nu, seks år senere, har EA besluttet at fejre det og lave en speciel cup den 29. marts.

Indtil da, vil alle spillere hver dag modtage en gratis spillerpakke, men der er dog ikke blevet sagt noget om hvilken kategori vi kan forvente. EA har også planlagt en speciel FUT fødselsdags-cup, som måske vil resultere i forskellige priser som dog ikke er afsløret. Du kan også købe specielle pakker indtil den 29. marts.

FIFA 15

Relaterede tekster

FIFA 15Score

FIFA 15

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Bryder årets FIFA endeligt med den lidt stillestående stime, serien har været i, eller er det mere af det, vi allerede kender?

1
FIFA 15 nu gratis på EA Access

FIFA 15 nu gratis på EA Access

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

EA har netop annonceret at sidste års bedst sælgende sportstitel FIFA 15, nu er gratis for alle EA Access-abonnenter. For nyligt blev alle de seneste sportstitler fra EA...

1
Bobby Moore springer på FIFA 15 FUT Legends

Bobby Moore springer på FIFA 15 FUT Legends

NYHED. Skrevet af Lee West

Bobby Moore er den nyeste fodboldlegende, der tilføjes FIFA 15 FUT Legends-delen. More som tog det engelske fodboldhold til podiet som verdensmestre i 1966 døde af kræft...Indlæser mere indhold