Dansk
Gamereactor
nyheder
EA Sports FC 24

EA Sports FC 24 klarer sig lige nu bedre end FIFA 23

Så navnet endte ikke med at betyde så meget, eller hvad?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA har allerede slået fast, at indtil videre har de set en ret markant stigning i forhold til antallet af solgte eksemplarer af Deluxe-udgaven af EA Sports FC 24 i forhold til FIFA 23, som allerede der kunne indikere at skiftet væk fra sådan et genkendeligt brand ikke har skadet serien det mindste.

Men der er nu mere data til at bakke denne påstand. EA har sendt en pressemeddelelse ud, hvor de afslører at EA Sports FC 24 satte sig på 11.3 millioner spillere verden over i løbet af spillets første uge på hylderne fra d. 29 september og frem.

Det betyder at der er kommet cirka en million ekstra til i forhold til FIFA 23 sidste år. Desuden er EA Sports FC Mobile en kæmpe succes med 11.2 millioner brugere.

Dermed kan vi vist konkludere at EA ikke har i sinde at kravle tilbage til Fédération Internationale de Football Association for at forsøge at få licensen tilbage.

EA Sports FC 24

Relaterede tekster

EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

FIFA 24 er blevet til EA Sports FC 24, men lad dig ikke narre. Navnet er desværre den mest markante ændring i årets meget undervældende fodboldspil fra EA Sports.Indlæser mere indhold