Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Black

EA sikrer sig Black and White 2

Det var næsten givet på forhånd at Electronic Arts ville sikrer sig Black and White 2. Det første spil blev en kæmpe succes, ikke mindst på grund af EA’s anderledes måde at markedsføre spillet på. Nu kommer så toeren.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det var næsten givet på forhånd at Electronic Arts ville sikrer sig Black and White 2. Det første spil blev en kæmpe succes, ikke mindst på grund af EA’s anderledes måde at markedsføre spillet på. Nu kommer så toeren.

Her er hele pressemeddelelsen:

Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) og Lionhead Studios samles endnu engang for at give dig chancen for at vælge om du er en ond eller god gudeskikkelse. Det kreative hårdtarbejdende ikon, Peter Molyneux, lover at Black & White™ 2 til PC vil levere endnu en revolutionerende spiloplevelse. Den PC baserede titel, er på nuværende tidspunkt under udvikling, og vil blive en tro efterfølger til den højt anerkendte originaltitel, Black & White™ som blev udgivet for mere end to år siden.

"Vores samarbejde med EA spænder over mange år og produkter inklusive den store sællert og succestitel, Black & White," sagde Peter Molyneux, ledende direktør hos Lionhead Studios.

"EAs friske indfaldsvinkel kombineret med vores entusiasme og stræben om at gøre Black & White 2 til et ægte episk spil bør være en uovervindelig opskrift"

En Ny Verden... Tidernes tegn
Idet spilleren begynder på Black & White 2, bliver det tilkendegivet at verden, Eden, nu er i krig, og spilleren får straks stillet et spørgsmål.

Vil du vælge at skabe og lede store hære for at dominere, bekæmpe og støtte at denne verden i krig? Eller vil du vælge at beskytte og tage dig af dit rige, og lave landsbyer til større byer beskyttet af din gudelige styrke?

De forskellige folkeslag har styrken til at bygge store slotte rundt om deres bosteder, og til at samle store hære for at forsvare deres slotte fra de fjendtlige krigere eller skabninger fra rivaliserende guder. Folkeslagene sætter al magt ind og forsvarer deres ejendomme til døden.
Som dets forgænger vil Black & White 2 fokusere på det moralske valg. Derudover er spillets grundsten bygget på en af de mest grundlæggende AI systemer i computerspilhistorien*, hvilket understøtter et næsten uendeligt antal oplevelser... og spillerpersonligheder. Hver eneste handling (og passivitet) medfører tydelige ændringer på bygninger, flora og/eller fauna og vil dermed forvandle sig efter spillerens personlighed. Skabningernes AI er ligeledes meget mere avanceret i dette spil. Den fantastiske 3D verden er nu endnu mere udviklet med nye våben, ny teknologi og mere snedige skabninger der kan lære strategier og beherske nye egenskaber og talenter. Skabningerne vil desuden have mulighed for at lede hære og opnå status som den "ultimative" enhed.

Black & White 2 byder endvidere på et frisk pust fra andre elementer såsom forbedret grafik og mirakeleffekter inklusive floder af ild og destruktive jordskælv som flår terrænet i to dele. Vejrsystemet byder på forskellige klimaer såsom egyptisk ørken og de våde snedækkede Norse bjerge, der hver påvirker spillet på sin helt egen måde. Derudover vil spilleren have mulighed for at gøre nytte af ressourcer og discipliner, møde andre folkeslag der strækker sig fra japanere til aztekere. Muligheden for at bygge enestående byer med nye bygninger og landemærker, og muligheden for at konstruere mure til at forsvare dit folk, og muligheden for at lede store hære betyder at Black & White 2 vil blive en episk oplevelse i hver af ordets forstand.

"Aftalen er en potent blanding, " sagde Tom Frisina, Vice President of EA Distribution. "EA's globale marketing og distributionsmuskel og Lionhead Studios' spiludvikling i topkvalitet vil sammen gøre Black & White 2 til et af de spil, der vil blive set mest frem til ".

*Black & White blev i 2003 optaget i Guinness Rekordbog for at have den mest komplekse karakter i et computerspil.

Black & White 2, efterfølgeren til det prisvindende Black & White, er under udvikling af det engelsk-baserede Lionhead Studios og vil blive udgivet i samarbejde med Electronic Arts. Udgivelsesdatoen for denne titel er endnu ikke fastsat. Der kan findes mere information på www.bwgame.com

Relaterede tekster

8
BlackScore

Black

ANMELDELSE. Skrevet af Erik Petersen

Blyet flyver, flammerne slikker og svinehunden glammer. Petersen har fundet sine våben frem og skyder vildt omkring sig...

7
Se Hvad Jeg Fandt! - Black

Se Hvad Jeg Fandt! - Black

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

Claus går tit på genbrug, og finder i den forbindelse skjulte skatte han tager med hjem. Nu er vi taget på endnu en tur.

3
Klassisk Xbox-spil indtager EA Access

Klassisk Xbox-spil indtager EA Access

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

EA's tjeneste EA Access har fået endnu et spil til spilbiblioteket, og denne gang er det en nostalgisk klassiker, da der er tale om et spil der i sin tid blev udgivet til...

0
Black

Black

PREVIEW. Skrevet af Thomas Tanggaard

Kugler, spektakulære eksplosioner og masser af action. Criterion ser ud til at have fundet storformen frem til næste års Black.

0
Black

Black

PREVIEW. Skrevet af Thomas Nielsen

Engelske Criterion slår sig løs i FPS-land med et PS2-spil, der mest af alt ligner et næstegenerationsprojekt. Nielsen fortæller alt.

0
Novalogic klar med Joint Operations

Novalogic klar med Joint Operations

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Firmaet bag Black Hawk Down, er endelig klar med de første informationer og screens fra deres nye multi-player spil Joint Operations. Vi har screens og informationer indenfor.Indlæser mere indhold