Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Apex Legends

EA har angiveligt fyret over 200 Apex Legends-testere ud af det blå

Dette skete åbenbart uden advarsel eller forklaring.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For ikke så lang tid siden valgte EA både at lukke ned for et singleplayer Titanfall-spil, men også at droppe yderligere støtte til Apex Legends Mobile. Det har i den grad påvirket mange ansatte, lader det til.

Tre kilder har fortalt Kotaku, at EA uden videre har fyret over 200 ansatte, der havde til formål at playteste nye features i Apex Legends. De fik det at vide via et Zoom-møde uden videre fanfare, forberedelse eller advarsler mandag morgen.

Åbenbart har de fået 60 dage med løn, som for disse "contractors" dog lader til at være relativt rundhåndet. De fik dog at vide samme dag, at de skulle fjerne deres personlige ejendele under opsyn af sikkerhedspersonale.

"Testing games is an integral part of delivering the best experiences for our players. As part of our ongoing global strategy, we are expanding the distribution of our Apex Legends testing team and ending testing execution that's been concentrated in Baton Rouge, Louisiana, impacting services provided by our third-party provider," siger en talsperson.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold