Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 15

EA går halvårligt med FIFA

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA kan nu melde ud, at vi fremover skal forvente to FIFA-spil årligt. Den populære spilserie får således endnu mere indhold. EA's Peter Moore sammenligner beslutningen med den rigtige slags fodbold og udtaler:

"Man ser jo heller ikke en fodboldkamp spillet ud i ét. Halvlege har alle dage været en del af sporten, og i et forsøg på at give alverdens fodboldfans en endnu mere præcis boldoplevelse, deler vi nu også kommende FIFA-spil op i en første og anden halvleg."

Her på redaktionen ser vi frem til endnu mere med verdens bedste fodboldserie. Hvad med jer?

FIFA 15

Denne nyhed er naturligvis det pure opspind og skal ses som en satirisk og kærlig kommentar til spilbranchen i anledning af julen. Vi håber at I griner med, kommenterer eller får raset ud inden juleanden skal fortæres. God jul!

Relaterede tekster

FIFA 15Score

FIFA 15

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Bryder årets FIFA endeligt med den lidt stillestående stime, serien har været i, eller er det mere af det, vi allerede kender?

1
FIFA 15 nu gratis på EA Access

FIFA 15 nu gratis på EA Access

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

EA har netop annonceret at sidste års bedst sælgende sportstitel FIFA 15, nu er gratis for alle EA Access-abonnenter. For nyligt blev alle de seneste sportstitler fra EA...

1
Bobby Moore springer på FIFA 15 FUT Legends

Bobby Moore springer på FIFA 15 FUT Legends

NYHED. Skrevet af Lee West

Bobby Moore er den nyeste fodboldlegende, der tilføjes FIFA 15 FUT Legends-delen. More som tog det engelske fodboldhold til podiet som verdensmestre i 1966 døde af kræft...Indlæser mere indhold