Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect 2

EA fjerner Trump-valgvideo

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på ugen sammensatte en Trump-supporter en valgvideo, der kombinerede billeder og lyd fra en masse forskellige medieprodukter. De fleste af dem kom dog fra Trump's kampagnebegivenheder, men skaberen har samtidig brugt en masse fra en ældre Mass Effect 2-trailer.

Mass Effect-lyden i videoen kommer fra Martin Sheen, som spillede The Illusive Man i spilserien. Nu har EA, der har rettighederne til serien, valgt at få videoen trukket ned.

YouTube-versionen er blevet trukket ned grundet Copyright, men skulle gerne stadig være tilgængelig via Twitter. Vi advarer dog - der er tale om propganda af den værste skuffe.

HQ
Mass Effect 2

Relaterede tekster

3
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Mass Effect 2-eventyret rundes af med en sidste DLC-pakke, der skal knytte historien sammen med den kommende 3'er. Emil har taget en sidste tur ombord på Normandy.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Det har taget et år, men Bioware er nu endelig klar til også at lade PlayStation 3-ejerne opleve det mesterlige science-fiction eventyr Mass Effect 2.

3
EA fjerner Trump-valgvideo

EA fjerner Trump-valgvideo

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tidligere på ugen sammensatte en Trump-supporter en valgvideo, der kombinerede billeder og lyd fra en masse forskellige medieprodukter. De fleste af dem kom dog fra...Indlæser mere indhold