Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2's første egentlige udvidelse er blevet forsinket

Det var meningen at den skulle have været ud i juni måned.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kender I det der med Road Maps? Det er ment som et overblik over hvordan udviklere har i sinde at støtte op om deres spil efter lanceringen, så der skabes spænding blandt forbrugerne. Men ret ofte så kan de her studier ikke rigtig holde sig til deres afslørede estimater.

Det er nu sket for Techland, der tidligere har afsløret at den første udvidelse til Dying Light 2 ville ankomme i juni måned, men denne er nu blevet skubbet en hel del.

Via Twitter har de afsløret, at den her udvidelse, der endnu ikke har fået et navn, først kommer i september måned. Inden da får vi dog en Photo Mode og diverse Community Events.

Dying Light 2 Stay Human

Relaterede tekster

Dying Light 2 Stay HumanScore

Dying Light 2 Stay Human

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Lidt ligesom zombies går mange tidligere gameplay-elementer igen, men det gør ikke det store, for Techland har leveret deres hidtil bedste spil.Indlæser mere indhold