Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 får ny opdatering

Opdateringen fokuserer på at optimere gameplayet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dying Light 2 har fået en gratis opdatering, der fokuserer på at gøre gameplayet mere intuitivt og dynamisk. Gamingbolt rapporterer om sagen, og skriver, at Gut Feeling - som opdateringen hedder - indeholder nye gameplayaktiviteter, såsom Pilgrim Outpost, hvor spilleren kan gå på dusørjagt og indtjene til nye våben og nyt gear.

Opdateringen blev annonceret med en trailer i sidste uge, som du kan se her:

HQ

Spillet udkom tidligt i 2022, og fik generelt en noglelunde modtagelse. Spillet var dog plaget af bugs, der gik udover det gode gameplay. Det kan være, at denne opdatering endelig tillader spillere at opleve verden i Dying Light uden tekniske forstyrrelser.

Dying Light 2 Stay Human

Relaterede tekster

Dying Light 2 Stay HumanScore

Dying Light 2 Stay Human

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Lidt ligesom zombies går mange tidligere gameplay-elementer igen, men det gør ikke det store, for Techland har leveret deres hidtil bedste spil.Indlæser mere indhold