Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Du kan være ejer af et professionelt League of Legends-team

Saigon Buffalo Esports er til salg, og alle kan afgive et bud.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mærkeligt nok kan du være ejer af et professionelt League of Legends-team, da det vietnamesiske Saigon Buffalo Esports-team er til salg. I henhold til et Facebook-indlæg fra teamet (efter oversættelse) nævnes det, at ejerne på grund af smalle økonomiske forhold søger at aflaste hele holdet "til den mest rimelige pris."

Hvad angår hvilken slags pris ejerne leder efter, forbliver uklart, men hvis du ønsker at afgive et tilbud til holdet, er kontaktoplysningerne for ejerne blevet angivet i Facebook-indlægget til salg.

Saigon Buffalo Esports er ikke et af de bedste League of Legends hold i verden eller Asien for den sags skyld, men holdet har lavet Worlds og Mid-Season Invitational optrædener i sin fortid, og er i stand til at nå dette niveau af international konkurrence igen.

Vil du afgive et tilbud?

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold