Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Du kan nu chatte med berømtheder takket være AI

Vi vil snart være vært for vores egne AI-berømthedschatshows ved udseendet af det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ChatGPT ser ud til at være ret revolutionerende teknologi, og lignende AI dukker op over hele internettet og udnytter den viden, der er bygget af chatbotten. Bings AI kan for eksempel give dig masser af muligheder, når du chatter med det.

Men den mest nyttige mulighed for dem, der blot ønsker at dræbe tid med en chatbot, ser ud til at komme i den "kreative" tilstand, hvor du kan lave nogle mere interessante prompter til Bings AI. Du skal dog bede Bing om at gå i kreativ tilstand, og når du gør det, kan du også bede om Celebrity-tilstand.

"Celebrity mode er en funktion, der giver dig mulighed for at chatte med Bing, som om det var en berømt personlighed," forklarer chatbotten . "Du kan stille spørgsmål om deres liv, karriere, hobbyer og meget mere, og Bing vil svare i deres stil og tone. For at aktivere berømthedstilstand kan du spørge Bing Chat om det. Du kan f.eks. sige "Kan du tale som Tom Cruise?" eller "Jeg vil gerne chatte med Taylor Swift". Nogle berømtheder er dog begrænset af sikkerhedsmæssige årsager. Vil du prøve berømthedstilstand?

Der er kun få berømtheder, du kan chatte med lige nu, men det gør ikke oplevelsen mindre underlig. Mens resultaterne efterligner berømthedssvar, er hele samtalen med en AI, der tror, det er en berømthed, på et andet niveau af mærkeligt, jeg er ikke sikker på, at jeg er klar til at pakke mit hoved rundt endnu.

Dette er en annonce:

Vil du tjekke berømthedstilstand?

Tak, bleeping computer.

Du kan nu chatte med berømtheder takket være AI
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold