Dansk
Gamereactor
nyheder
Driveclub

Driveclub er åbenbart det mest populære bilspil på PS4

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Driveclub blev forsinket op til flere gange, og serverne fungerede ikke i adskillige måneder efter lanceringen. Alligevel formåede det nu lukkede Evolution Studios at levere et spil der tilfrestillede mange, og angiveligvis er det også det mest populære bilspil på PS4.

GT Planet har kigget nærmere på en ny statistikside dedikeret til at spore data fra PlayStation-platformen, og deres konklusion er at Driveclub faktisk er det mest spillede bilspil, med omtrent 10.5 millioner spillere. Dette er dog et estimat.

Dette skyldes blandt andet at spillet har været tilgængeligt på PlayStation Plus, men det er fortsat et imponerende tal, særligt taget i betragtning af at Gran Turismo Sport sidder på omtrent 6.6 millioner spillere, som er et kapitel i en mere etableret serie.

Driveclub

Relaterede tekster

DriveclubScore

Driveclub

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Vi satte en erfaren racing-entusiast og en nybegynder i genren bag rattet på Evolution Studios nyeste. Du får to anmeldelser her.

3
Driveclub får en sidste stor opdatering

Driveclub får en sidste stor opdatering

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Udvikleren bag Driveclub, Evolution Studios, blev tidligere i år lukket ned af Sony, og fremtiden for både ansatte og spillet var usikker. Ud af det blå er der netop...Indlæser mere indhold