Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

DreamHack Open Med Fortnite vender tilbage

Turneringen fungerer som kvalifikation til Gamers8 Featuring Fortnite i juli.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ESL FACEIT Group har meddelt, at Fortnites tilstedeværelse på DreamHack San Diego i begyndelsen af april vil være starten på tilbagevenden af DreamHack Open Featuring Fortnite, som vil spænde over tre begivenheder og fungere som en kvalificerende serie til Gamers8 Featuring Fortnite turnering i Riyadh, Saudi-Arabien i juli, som selv vil prale af en præmiepulje på $2 millioner.

DreamHack-begivenhederne starter med begivenheden i San Diego mellem 7.-9. april og fortsættes derefter ved DreamHack Dallas-begivenheden den 2.-4. juni, alt sammen før de er til stede ved DreamHack Summer-turneringen mellem 16.-19. juni. Vi får at vide, at alle tre events vil tilbyde $250.000 i præmiepuljer, der skal uddeles, og vinderne af hver går hjem med $30.000 i gevinster.

Hvad angår Gamers8-turneringen, er denne sat til 6.-9. juli og vil indeholde 30 kvalificerede hold fra DreamHack Open-begivenhederne.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold