Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Age: Origins

Dragon Age-anime på vej

Udkommer i 2011

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA er tilsyneladende glade for Anime-film. Efter både Dead Space og Dante's Inferno er Dragon Age: Origins nu det seneste spil i rækken, der skal tegnefilmatiseres af japanske tegnere.

Filmen laves af FUNimation Entertainment, og Mark Darrah og Mike Laidlaw fra Bioware er executive producers.

Mark Darrah siger: "Anime er et storartet medie at fortsætte den robuste Dragon Age-fortælling. Samarbejdet med FUNimation sikrer at vi kan levere den exceptionelle kvalitet og underholdningsværdi som vores Dragon Age-fans forventer".

Dragon Age-filmen er planlagt til at udkomme til hjemmebiografen i 2011. Produktionen startede tilsyneladende i sidste måned.

Dragon Age: Origins

Relaterede tekster

Dragon Age: AwakeningScore

Dragon Age: Awakening

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

BioWare åbner atter op for et nyt kapitel i historien om de Grå Vogtere, Darkspawn og alskens godtfolk, og Nikolaj tager på eventyr...

Dragon Age: OriginsScore

Dragon Age: Origins

ANMELDELSE. Skrevet af Adrian Berg

Adrian Berg har trukket teltpælene op og er flyttet til Ferelden, for at teste Biowares seneste rollespil. Er dette den åndelige opfølger til det klassiske Baldur's Gate?Indlæser mere indhold