Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Age: Origins

Dragon Age: Origins samles

Ultimate Edition lover godt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Har du ventet med at købe Dragon Age Origins i håbet om at de mange udvidelser ville blive samlet i én, så er det tid til at høste belønningen. Den 26. oktober kan du nemlig få EAs Ultimate-udgave af Dragon Age Origins.

Ultimate Edition Dragon Age: Orgins indeholder naturligvis originalen og awakening, og faktisk alle syv downloadbare add-ons, hvilket må siges at være ganske hæderligt.

Dragon Age: Origins (originalspillet)
Dragon Age: Origins Awakening (selvstændig udvidelse)

"The Darkspawn Chronicles" (DLC)
"Feastday Combo Pack" (DLC)
"The Golems of Amgarrak" (DLC)
"Leliana's Song" (DLC)
"Return to Ostagar" (DLC)
"The Stone Prisoner" (DLC)
"Warden's Keep" (DLC)
"Witch Hunt" (DLC)

Så snart vi har en europæisk pris vender vi tilbage, men indtil da er pakken prissat til 59.99 dollars og planlagt til både PS3, Xbox 360 og PC.

Dragon Age: Origins

Relaterede tekster

Dragon Age: AwakeningScore

Dragon Age: Awakening

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

BioWare åbner atter op for et nyt kapitel i historien om de Grå Vogtere, Darkspawn og alskens godtfolk, og Nikolaj tager på eventyr...

Dragon Age: OriginsScore

Dragon Age: Origins

ANMELDELSE. Skrevet af Adrian Berg

Adrian Berg har trukket teltpælene op og er flyttet til Ferelden, for at teste Biowares seneste rollespil. Er dette den åndelige opfølger til det klassiske Baldur's Gate?Indlæser mere indhold