Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Age: Origins

Dragon Age: Origins 2 næste år?

Mystik papir med til Awakening

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Amerikanere der har købt Awakening-udvidelsen til Dragon Age: Origins på DVD har fået et mystisk ark papir med i DVD-æsken. På papiret optræder en Dragon Age: Origins-drage sammen med datoen 1. februar 2011.

Det er en tirsdag, hvilket er den dag nye spil som regel udkommer i USA (i modsætning til torsdag/fredag i Europa). Hvordan den dato helt præcist skal tolkes ved vi ikke, men spekulationerne går på at EA måske lige har givet os et tip om Dragon Age: Origins 2?

Dragon Age: Origins
Bilede fra spilsiden 1up.

Relaterede tekster

Dragon Age: AwakeningScore

Dragon Age: Awakening

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

BioWare åbner atter op for et nyt kapitel i historien om de Grå Vogtere, Darkspawn og alskens godtfolk, og Nikolaj tager på eventyr...

Dragon Age: OriginsScore

Dragon Age: Origins

ANMELDELSE. Skrevet af Adrian Berg

Adrian Berg har trukket teltpælene op og er flyttet til Ferelden, for at teste Biowares seneste rollespil. Er dette den åndelige opfølger til det klassiske Baldur's Gate?Indlæser mere indhold