Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Age: Origins

Dragon Age: Origin samt FIFA 17 rammer snart EA Access

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA Access samt Origin Access-abonnenter har snart to ekstra spil at se frem til.

EA har nemlig annonceret, at fodboldspillet FIFA 17 rammer både PC og Xbox One-abonnenter den 21 april. Dermed bliver FIFA 17 det 45. spil, der rammer tjenesten.

Xbox One-ejere får nu også snart muligheden for at spille Xbox 360-spillet Dragon Age: Origins, når det udkommer til EA Access i løbet af foråret, sammen med skydespillet Medal of Honor: Airborne.

PC-ejere skal dog ikke føle sig snydt, da der også kommer en række nye titler til tjenesten. Command & Conquer: The Ultimate Collection, Pony Island, Hacknet samt Orwell er nemlig på vej for PC-abonnenter.

EA Access er tilgængeligt på Xbox One, mens Origin Access er tilgængeligt på PC. Begge tjenester koster enten 32 kroner om måneden, eller 195 kroner for et helt år.

Dragon Age: Origins

Relaterede tekster

Dragon Age: AwakeningScore

Dragon Age: Awakening

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

BioWare åbner atter op for et nyt kapitel i historien om de Grå Vogtere, Darkspawn og alskens godtfolk, og Nikolaj tager på eventyr...

Dragon Age: OriginsScore

Dragon Age: Origins

ANMELDELSE. Skrevet af Adrian Berg

Adrian Berg har trukket teltpælene op og er flyttet til Ferelden, for at teste Biowares seneste rollespil. Er dette den åndelige opfølger til det klassiske Baldur's Gate?Indlæser mere indhold