Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Age: Origins

Dragon Age holder sig fra lagnerne

Ingen romancer i udvidelsen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I mange andre henseender ligner udvidelsen til Biowares fantasy-brag, Dragon Age, et værdigt tillæg til hovedspillet. En ny hjemmeside til Dragon Age: Awakening, som udvidelsen hedder, er netop gået live.

Udover at give det første kig på hvad der ligner skurken i udvidelsen, "The Architect", kan man læse, at der indtil videre er offentliggjort to nye karakterer med tilhørende videoer; Velanna, en menneskehadende Dalish elver, og Anders, en problemsøgende magiker. Derudover vil der være seks nye specialiseringer til de forskellige klasser, 24 nye magier, og 32 nye "talents".

Det ligner en udvidelse med kød på, og ikke bare noget Bioware har smidt sammen på et par timer, for at tjene penge. Apropos kød, så undrer vi os dog lidt over, hvorfor en så promoveret del af det oprindelige spil, muligheden for at gå lidt tættere på det modsatte køn (eller samme køn for den sags skyld), ikke er med.

Dragon Age: Origins

Relaterede tekster

Dragon Age: AwakeningScore

Dragon Age: Awakening

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

BioWare åbner atter op for et nyt kapitel i historien om de Grå Vogtere, Darkspawn og alskens godtfolk, og Nikolaj tager på eventyr...

Dragon Age: OriginsScore

Dragon Age: Origins

ANMELDELSE. Skrevet af Adrian Berg

Adrian Berg har trukket teltpælene op og er flyttet til Ferelden, for at teste Biowares seneste rollespil. Er dette den åndelige opfølger til det klassiske Baldur's Gate?Indlæser mere indhold