Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age: Dreadwolf kan nu spilles fra start til slut

Spillet har nået det vigtige Alpha-stadie.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bioware har i en længere årrække kæmpet med at finde tilbage til tidligere tiders storhed. Hvorvidt det vil lykkes med det kommende Dragon Age: Dreadwolf, er endnu for tidligt at sige, men spillet repræsenterer i hvert fald en tilbagevenden til det traditionelle fantasy-RPG, som det canadiske studie har rødder i.

Vi ved endnu ikke, hvornår Dragon Age: Dreadwolf udkommer, men ovre på EA's hjemmeside kommer General Manager hos Bioware Gary McKay nu med gode nyheder.

"Udviklerne er utroligt glade for at kunne annoncere et stort skridt fremad i udviklingen af det spil, du kender som Dragon Age: Dreadwolf: Vi har netop nået vores Alpha-milepæl!" skriver McKay. "Indtil nu har vi arbejdet hårdt på forskellige dele af spillet, men det er ikke før man når Alpha-milepælen, at et spil bliver til noget. Nu kan vi for første gang opleve hele spillet, fra de indledende scener i den første mission til slutningen. Vi kan se, høre, føle og spille alt som en sammenhængende oplevelse."

Bioware-chefen fortæller endvidere, at udviklingsholdet nu for alvor har muligheder for at gå i detaljerne med spillet og lave en masse vigtige justeringer:

"Derudover kan vi nu vurdere spillets tempo, hvordan relationer udvikler sig over tid, og spillerens progression samt den narrative sammenhæng - kort sagt, hvordan historien hænger sammen. Vi kan tage den historie, vi har skrevet, og se, om vi udtrykker den godt gennem figurerne, dialogen, filmsekvenserne og i sidste ende spillerens rejse. Nu hvor vi har mulighed for at gennemføre en komplet gennemspilning, kan vi gentage og finpudse de ting, der betyder mest for vores fans."

Udover Dragon Age: Dreadwolf arbejder Bioware også på et endnu-ikke-navngivet singleplayer Mass Effect-spil.

HQ
Dragon Age: Dreadwolf

Relaterede teksterIndlæser mere indhold