Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Age: Origins

Dragon Age: Awakening detaljer

Så er vi igang

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nikolaj er godt igang med at teste den store udvidelse til Dragon Age: Origins. Og her er lidt af hvad du kan forvente dig:

Udvidelsen kræver det orginale spil, men du kan starte uden at importere en høj-level karakter. Skulle du vælge at fortsætte med en af dine karakterer fra det første spil, vil du modtage point til allokation og et boost til level 18 såfremt de er lavere niveau.

Der er 62 nye talenter og omkring 50 nye evner at gøre brug af. Og der vil også være mulighed for at respecce din karakter. Tidligere valg i første del, vil der også blive refereret til i Awakenings-udvidelsen.

Vi forventer at kunne levere en anmeldelse af Dragon Age: Awakening omkring spillets udgivelse den 18. marts.

Dragon Age: Origins

Relaterede tekster

Dragon Age: AwakeningScore

Dragon Age: Awakening

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

BioWare åbner atter op for et nyt kapitel i historien om de Grå Vogtere, Darkspawn og alskens godtfolk, og Nikolaj tager på eventyr...

Dragon Age: OriginsScore

Dragon Age: Origins

ANMELDELSE. Skrevet af Adrian Berg

Adrian Berg har trukket teltpælene op og er flyttet til Ferelden, for at teste Biowares seneste rollespil. Er dette den åndelige opfølger til det klassiske Baldur's Gate?Indlæser mere indhold