Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Black

Doshin the Giant på vej til Europa

Japanerne har det med at lave mærkelige spil. Et sådan er Doshin the Giant, som nu er på vej til Europa. Spillet er mest af alt minder om en puttenutte udgave af Black and White ligger klar til GameCube fans i september. Vi har detaljerne indenfor.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Japanerne har det med at lave mærkelige spil. Et sådan er Doshin the Giant, som nu er på vej til Europa. Spillet er mest af alt minder om en puttenutte udgave af Black and White ligger klar til GameCube fans i september.

Det er oprindeligt udgivet på den ikke-europæiske N64 add-on 64DD, og så sendt en tur forbi GameCube, men kun i Japan. Nu ser Nintendo dog ud til at ville prøve Europa af, og derfor får vi også denne højst anderledes, men også meget fængende titel.

Nøjagtig som i Black and White kan du være god eller ond, bygge huse til dine indbyggere eller ødelægge dem, og du kan i det hele taget opfører dig som det passer dig.

GameReactor ser frem til at kigge nærmere på titlen.

Relaterede tekster

8
BlackScore

Black

ANMELDELSE. Skrevet af Erik Petersen

Blyet flyver, flammerne slikker og svinehunden glammer. Petersen har fundet sine våben frem og skyder vildt omkring sig...

7
Se Hvad Jeg Fandt! - Black

Se Hvad Jeg Fandt! - Black

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

Claus går tit på genbrug, og finder i den forbindelse skjulte skatte han tager med hjem. Nu er vi taget på endnu en tur.

3
Klassisk Xbox-spil indtager EA Access

Klassisk Xbox-spil indtager EA Access

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

EA's tjeneste EA Access har fået endnu et spil til spilbiblioteket, og denne gang er det en nostalgisk klassiker, da der er tale om et spil der i sin tid blev udgivet til...

0
Black

Black

PREVIEW. Skrevet af Thomas Tanggaard

Kugler, spektakulære eksplosioner og masser af action. Criterion ser ud til at have fundet storformen frem til næste års Black.

0
Black

Black

PREVIEW. Skrevet af Thomas Nielsen

Engelske Criterion slår sig løs i FPS-land med et PS2-spil, der mest af alt ligner et næstegenerationsprojekt. Nielsen fortæller alt.

0
Novalogic klar med Joint Operations

Novalogic klar med Joint Operations

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Firmaet bag Black Hawk Down, er endelig klar med de første informationer og screens fra deres nye multi-player spil Joint Operations. Vi har screens og informationer indenfor.Indlæser mere indhold