Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

DJI Mic

Det kan efterhånden ligne at vi kaster blomster for deres fødder, men gud hvor DJI gør det godt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Tidligere på sommeren anmeldte vi Rødes Wireless GO II, og vi kaldte det kit en "essentiel" opgradering til enhver der ønsker at lave bedre videooptagelser på farten. Det er det stadig. Men hvis du nu er villig til at spendere en lille smule mere, og særligt hvis du i forvejen er investeret i DJI's ret fantastiske økosystem af direkte glimrende produkter, så er det et alternativ.

For omkring 600 kroner mere kan du nemlig få fingrene i DJI Mic, og allerede fra start af blæser DJI Røde omkuld på ét ret så centralt parameter - design. I stedet for en lille aflang velkrotaske får du det lækreste etui, der på sin vis fungerer som et gigantisk sæt in-ears. Åbner du det magnetiske låg sidder en receiver med et lille LED-display, og de to modtagere der gør at du let og gnidningsfrit kan sætte lyd på to talende individer. Det hele er, ligesom med in-ears som AirPods, fæstnet med magneter, og du får desuden alle de essentielle dongles med fra starten af, der gør at du uden videre kan tilslutte via USB-C, eller Lightning, noget som Røde eksempelvis ikke gør.

DJI Mic

Både receiver, de to enheder, er af fantastisk kvalitet. De er designet med henblik på ret opslidende brug, og føles bundsolide hele vejen igennem. Der er 3.5 millimeter jack-indgang på begge til en lavalier, der er en velfungerende klip til at sætte på tøj, og receiverens touch-panel giver et fantastisk overblik over batterilevetid og signalstyrke. Det eneste der reelt set ikke er, er vindhætter, som dog skal købes separat.

Det smarte er naturligvis, at idet det hele sidder i et etui, så kan du lade hele herligheden med én central USB-C tilslutning, noget som normalt ville kræve tre separate ovre hos Røde. Det er mest af alt det du betaler for her, eftersom at funktionaliteten i brede træk spejler Rødes Wireless GO II, om ikke andet det meste af vejen. Er det de 500 kroner værd på egen hånd? Ja, det ville jeg sige.

Dette er en annonce:

Mikrofonerne er omnidirektionelle, som gør den særligt egnede til samtaler, men direktionel optagelse er også på linje med Røde med ret granulær kontrol af dB-niveauer uden at skulle rode i en app - det hele er faktisk app-frit, og kan let sættes i gang fra selve receiveren. Desuden er der en udvidede funktionalitet at du kan sætte DJI Mic til et Osmo Action 3, og få en ret sej ekstra feature.

Lad os dog lige starte med at sige, at kompatibiliteten med Osmo Action 3 lidt er en parentes, selvom at DJI har lavet begge ting. Du skal decideret pille dækslet til Osmo Action 3's USB-C port for at sætte Mic's receiver til, men når du så har gjort det, ja så kan du starte kameraoptagelser direkte fra din mikrofon i skjortekraven. Det er ret smart, selvom at det er besværligt at forme et setup der er lige så flydende som med en simpel smartphone.

DJI Mic

Det hele er ret stabilt, dog. Der er Shoe-funktionalitet til DSLR-kameraer, rækkevidden er stabil op til 250 meter, 2.4GHz-forbindelsen er bundsolid, og når du nu har både Lightning og USB-C med, så skal du vitterligt ikke købe mere for at få solid lyd. Desuden er batterilevetiden på næsten seks timer per enhed, og de ekstra 15 timer hver del får fra etuiet, virkelig fantastisk.

Dette er en annonce:

DJI Mic er et testamente til DJI's rejse som virksomhed, og selvom at det virker som om at vi virkelig kaster blomster for deres fødder, så er sandheden bare, at de virkelig er trendsættere i kategorierne de træder ind i. Det er ret let at anbefale nærmest alle centrale DJI-produkter de her dage. Godt gået.

10 Gamereactor Danmark
10 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
DJI Mic

DJI Mic

GADGET-TEKST. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Det kan efterhånden ligne at vi kaster blomster for deres fødder, men gud hvor DJI gør det godt.Indlæser mere indhold