Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Uncharted: The Nathan Drake Collection

Dine yndlingsøjeblikke fra Uncharted-serien - Uncharted: Drake's Fortune

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af PlayStations mest ikoniske spilserier nogensinde, Uncharted, er netop udkommet til PlayStation 4 i en optimeret samlet udgave under titlen, Uncharted: The Nathan Drake Collection. Alle seriens tre spil har fået et digitalt ansigtsløft med forbedringer på alt fra grafik til lydeffekter, og i løbet af de næste par uger hylder vi Uncharted-serien med tre fede konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde en eksklusiv udgave af Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Har du ligesom os har spillet Uncharted-serien før, har du nu mulighed for at blive den heldige ejer af en eksklusiv udgave af Uncharted: The Nathan Drake Collection. Alt du skal gøre for at deltage er at dele dit yndlingsminde fra Uncharted: Drake's Fortune i kommentarfeltet herunder.

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Relaterede teksterIndlæser mere indhold