Dansk
Gamereactor
nyheder
Devil May Cry 5

Devil May Cry 5: Special Edition fremvises også på TGS

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kan vist ikke komme bag på så mange, at en række af denne konsolgenerations største hits også vil blive genudgivet med et nyt lag maling på PlayStation 5 og Xbox Series X. Derfor var det kun forventet at spil som Devil May Cry 5 blev fremvist i en ny version under den seneste PlayStation 5-begivenhed.

Denne nye udgave hedder Special Edition, og denne byder på ny grafik, og naturligvis også Dantes tvillingebror, Vergil, der nu er med som en spilbar karakter.

Men hvornår kommer vi til at se mere? Ja, det ved vi nu bliver på søndag, hvor Capcom sparker gang i deres store Tokyo Game Show-program. Dette fremgår fra den officielle side.

Vi ved ikke helt hvad der skal ske, for Capcom selv skriver bare; "Check out the latest information on the just-announced title, "Devil May Cry 5 Special Edition!", men det hele sker i løbet af d. 27 september, altså søndag, hvor også Resident Evil Village fremvises.

Du kan se den første trailer herunder.

HQ
Devil May Cry 5

Relaterede tekster

1
Devil May Cry 5Score

Devil May Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Ventetiden har været lang, men nu er det længe ventede femte kapitel i Devil May Cry-serien langt om længe ankommet!Indlæser mere indhold