Dansk
Gamereactor
nyheder
The Division 2

Det tog The Division 2-spillere flere måneder at finde hemmelig boss

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Division 2 er fyldt til renden med hemmeligheder, men sådanne hemmeligheder plejer som regel at blive fundet efter relativt kort tid efter at de tilføjes. Det er dog ikke tilfældet med en hemmelig boss ved navn The Agony, som det tog spillere måneder at finde, og det kunne kun lade sig gøre takket være hints fra en af udviklerne.

Som Kotaku skriver, så fortalte udvikler Trick Dempsey i det seneste State of the Game livestream, at han var overrasket over at The Agony ikke var blevet fundet.

"I was just like: I don't [see] a video guide for finding this dude. There's just nothing."

Dermed valgte Dempsey at droppe et hint, og han sagde at man skulle eksperimentere et sted som var "a football field's length in which you are doing nothing." Dette ledte spillere til Manning National Zoo, hvor bossen dukkede op hvis man skød fire forskellige bistader, for så at interagere med et specifikt panel.

The Agony er desuden en reference til The Pain fra Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

The Division 2

Relaterede tekster

0
The Division 2: Warlords of New YorkScore

The Division 2: Warlords of New York

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

At skulle betale for en rejse tilbage til, hvor det hele startede, er det hele værd, når miljødesignet er i top, og når bosskampene er langt mere unikke, end vi er vant til.Indlæser mere indhold