Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sifu

Det nyligt annoncerede Kung-fu spil Sifu kommer kun til at være singleplayer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kom som en overraskelse da Sifu blev annonceret til Sony's state of play i slutningen af februar. Spillet er udviklet af Sloclap, som stod bag det fremragende online kampspil Absolver, og det kan ses både i Sifu's stilart, men også dets gameplay.

Sifu kommer til at fokusere på dine evner som kong-fu mester/sifu, og selvom traileren ser fantastisk ud, så efterlader den os med en masse spørgsmål omkring spillet. Hvad er historien? Hvordan kan det være at protagonisten ældes? Hvordan kommer kamp til at fungere? Der kommer nok desværre til at gå lidt tid før vi får svar på alle vores spørgsmål, men nogle svar har vi dog allerede fået nu.

Sifu er - til forskel fra Absolver - kun singleplayer, og selvom Sifu's executive producer Pierre Tarno har udtalt i et interview med PC Gamer, at Sloclap kommer til at lave flere online projekter i fremtiden, så er Sifu ikke en af disse. Holdet har lagt al deres fokus på gameplay, og ikke online spil udvikling. Hvor Absolver var 1v1 kampe, så indfrier Sifu drengedrømmen om at tage Bruce Lee og Jackie Chans sko på og kæmpe mod et utal af fjender på samme tid. Du kommer ligesom Jackie Chan til at bruge dine omgivelser i kamp, og der er altid mulighed for at ændre din position på slagmarken til din fordel.

Spillets narrativ handler om en kung-fu elev som vil tage hævn imod de fem snigmordere som dræbte hans familie - og Tarno har fortalt, hvordan dette kommer til udtryk i spillets mekanikker. Vi kommer til at skulle kæmpe mod en masse fjender for at bane os vej til hver snigmorder, som kommer til at fungere som en boss. Der er stadig mysteriet omkring protagonistens ældning, og det lader til, at spilleren kan komme tilbage til live hvis de fejler, dog med det twist at protagonisten er blevet ældre. Hvordan dette kommer i spil, må vi vente og se.

Sifu udkommer til PC, PS4 og PS5 i slutningen af 2021, og I kan tjekke den første trailer ud herunder.

HQ
Sifu

Relaterede tekster

3
SifuScore

Sifu

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Vi har kæmpet os igennem Slocaps udfordrende Kung fu-fortælling.

1
Sifu

Sifu

PREVIEW. Skrevet af Anders C. Fischer

Sloclaps nærkampsspil har været længe undervejs, og nu har vi prøvet det.Indlæser mere indhold