Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Life is Strange

Det næste Life is Strange kommer til at indeholde nye karakterer, ny historie og nye kræfter

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Square Enix har annonceret af de kommer til at afholde et nyt Square Enix digitalt event d. 18 marts, og har allerede været ude og sige, at eventet kommer til at indeholde nyt om Marvel's Avengers, samt en annoncering af det næste Life is Strange spil, som denne gang bliver udviklet af Deck Nine (holdet bag Before the Storm). Titlen lover at indeholde nye karakterer, en nye historie og nye kræfter.

Lige siden det kom frem, at Dontnod Entertainment og Square Enix var gået fra hinanden for lang tid siden, tilbage i januar, så blev det klart, at Deck Nine kom til at stå bag den kommende installation i Life is Strange-serien. Siden da har flere rygter cirkuleret, og det seneste på ResetEra fortæller, at titlen kommer til at være Life is Stange: True Colors, og at den kommende protagonist's navn er Alex.

Desuden fortæller rygtet, at Alex' kræfter inkluderer tankelæsning af andre karakters følelser igennem farver, som repræsenterer deres følelser. Derudover kommer det kommende spil muligvis til at fokusere mere på musik end det første spil. Det er selvfølgelig bare rygter.

Om dette er sandt eller ej, får vi formentlig bekræftet d. 18 marts til Square Enix' event, hvor det næste Life is Strange bliver annonceret officielt. Hold jer opdateret på Gamereactor hvor vi kommer til at opdatere alt om spillet senere på ugen.

Life is Strange

Relaterede tekster

0
Dagens GR Live: Life is Strange

Dagens GR Live: Life is Strange

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Dóri og Sophia har langsomt kæmpet sig igennem Life is Strange's diverse episoder, og nu er de endelig klar til at forsætte karakteren Max' rejse. De har nået den fjerde...Indlæser mere indhold