Dansk
Gamereactor
nyheder
Okami

Det lader til at Okami 2 er under udvikling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Af de mange mærkværdige spil som er gået hen og er blevet klassikere igennem tiden, så er Okami både et af de mere bizarre, men også et et af dem der har et mest loyalt følge. Som bekendt udviklede PlatinumGames-designer Hideki Kamiya det under Clover Studios tilbage i 2008, og siden hen har der kun været hvisken om en efterfølger.

Dog lader det til at en ret mærkelig bekræftelse endelig er ankommet. Ikumi Nakamura, der tidligere har arbejdet ovre hos Tango Gameworks, har for nylig lagt en video op på Twitter, hvor Hideki Kamiya bekræfter at "Okami is going to be back".

I videoen siger Kamiya at serien vender tilbage, og han bekræfter desuden med et "really". Det er dog mærkeligt, da hverken Capcom eller Platinum har fulgt op med en pressemeddelelse. Heller ej lader der til at være nogen messe eller Direct-udsendelse lige om hjørnet hvor en mere formel afsløring kunne være.

Men nuvel - Kamiya selv siger at Okami kommer tilbage.

Okami

Relaterede tekster

OkamiScore

Okami

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Smukt, stort og uendeligt godt. Clover Studios svanesang Okami, er et af PlayStation 2-konsollens bedste eventyr...

8
Okami får lækker statue

Okami får lækker statue

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Kan du huske Okami, Clover Studios' fantastisk spil, hvor du styrede en gudinde i ulve-form? Desværre hører man ikke meget til spillet længere, og der er intet ord om en...Indlæser mere indhold