Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mortal Kombat 1

Der vil ikke være cross-play i Mortal Kombat 1 ved udgivelsen

Funktionen bliver implementeret længere nede ad vejen. Til at starte med må du nøjes med at kæmpe mod andre spillere på din egen platform.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mortal Kombat 1 lanceres om få dage, og spillere med tidlig adgang får snart fingrene i det. Men hvis du og din ven på en anden platform havde håbet at kunne knuse hver en knogle i hinandens kroppe, så er der dårligt nyt.

I et nyt post på X er det nemlig blevet bekræftet, at Mortal Kombat 1 ikke understøtter cross-play ved udgivelsen. Funktionen bliver dog tilføjet senere, så det er et ikke et spørgsmål, om det sker, snarere hvornår det sker. Det samme var tilfældet med Mortal Kombat 11.

PC-spillere håber, at de ikke bliver ladt i stikken igen. I Mortal Kombat 11 fungerede cross-play nemlig kun på konsoller, så dem på PC kun havde et begrænset (og svindende) antal spillere at kæmpe imod. Det er en kedelig praksis, som ikke tager hensyn til PC-spillere. Vi må se, om samme praksis vil gøre sig gældende for Mortal Kombat 1, når cross-play lander en gang efter udgivelsen.

Hvilken platform kommer du til at spille Mortal Kombat 1 på?

Mortal Kombat 1

Relaterede tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbage for at knuse knogler og flå indvolde ud i et fuldstændigt genstartet univers. Vi har tjekket det ud for at se, om det indfrier potentialet...Indlæser mere indhold