Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Deathloop

Der lader til at være mere Deathloop på vej

Spillets eksklusive PlayStation-vindue lukker til september.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Her til september udløber Sonys et år lange eksklusivitetsperiode på Deathloop, og dermed har Bethesda og Arkana, der faktisk ejes af Microsoft, ret til at udgive spillet på Xbox-platformen. Og det lader til at være med nyt indhold af en eller anden art.

Stemmeskuespiller Jason Kelley, der er stemmen bag hovedpersonen Colt, har delt en besked via Twitter, hvor han afslører at han er tilbage og optage nyt stemmeskuespil som Colt. Ja, det bekræfter vel egentlig at der er noget nyt på vej af en art, og det passer meget godt med at vinduet lukker der i september.

Det er dog bare spekulation, men herunder kan I se beskeden fra Kelley:

Deathloop

Relaterede tekster

DeathloopScore

Deathloop

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Deathloop virkede først alt for avanceret, men det skulle vise sig at være simplere end først antaget. Det betyder dog så sandelig ikke at det er dårligt.Indlæser mere indhold