Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect 3

Der gemmer sig et Mass Effect Easter Egg i Amazon Echo

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Amazons Echo og Echo Dot er små gadgets, som godt kunne minde om Siri eller Cortana, der sidder i dit hjem og indsamler data om dine spendere-vaner og lignende. Udover at samle data, spille musik til din træning og bestille din pizza, lader det til, at disse små gadgets nu også har udviklet en interesse for Biowares sci-fi serie, Mass Effect.

Og hvordan er vi så kommet frem til denne mærkværdige konklusion? Jamen nu skal du høre - det lader til, at der gemmer sig en lille Easter Egg inde i dem, og hvis du stiller dem spørgsmålet "Does this unit have a soul?", vil svaret være "Keelah se'ai" (hvilket betyder noget i stil med "by the home world I hope to see someday").

Som man også kan læse på Reddit, blev den første sætning sagt af geth-karakteren Legion, en syntetisk bevidsthed der er med i Mass Effect-trilogien. Svaret er en hilsen af quarian-oprindelse. Quarian var racen, der skabte dette syntetiske væsen, og som efterfølgende forsøgte at udrydde dem, efter de udviklede en selvbevidsthed. Så det er egentlig ret meta!

Uanset hvad er det da en god lille Easter Egg til fans af Mass Effect-trilogien, som nok lige nu sidder og venter på udgivelsen af Andromeda, der lander på PC, PS4 og Xbox One den 23. marts.

Mass Effect 3

Relaterede tekster

7
Mass Effect 3 Special EditionScore

Mass Effect 3 Special Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Mass Effect 3 er tilbage. Denne gang indtager Shepard Wii U. Lee fortæller om det nye i denne Special Edition af mesterværket.

Mass Effect 3Score

Mass Effect 3

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Thomas tager turen i det fantastiske sci-fi-univers atter engang. Læs med, når han fælder dommen over Mass Effect 3 i Biowares nyeste.



Indlæser mere indhold