Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall

Der er angiveligt intet Titanfall-spil under udvikling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Respawn Entertainment har netop fyldt 10 år, og man må sige, de har givet os en god håndfuld solide titler i løbet af årtiet, med Star Wars Jedi: Fallen Order som det seneste skud på stammen. Ét af studiets største IP'er er dog Titanfall-serien, som indtil videre tæller to spil. Sidste år fik vi at vide, at et tredje spil i serien faktisk var under udvikling, men det lader til, at tingene har ændret sig en smule siden da.

IGN har taget sig en snak med studiets medstifter Vince Zampella i anledningen af jubilæet, og her diskede Zampella op med en lidt kedelig nyhed, idet han meddelte, at Respawn ikke længere arbejder på noget Titanfall-spil. Men han holder dog samtidig en lille dør på klem for en eventuel treer længere ude i fremtiden:

"There's nothing currently in development. But it's always there. You see the little bits of stuff coming back [through the lore in Apex Legends]. At some point, I would personally like to see some kind of resurrection there. We'll see if I can make that happen."

Det lyder altså ikke, som om det er fuldstændig usandsynligt, at vi kommer til at se mere til Titanfall. Men der kommer til at gå en rum tid, før det bliver aktuelt.

Titanfall

Relaterede tekster

2
TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Man kunne frygte, at Xbox 360-udgaven af Titanfall var en skuffende, grim og nedbarberet udgave af spillet. Men det er der slet ingen grund til, viser det sig.

0
Titanfall lander på Steam

Titanfall lander på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Før de opnåede succes med Apex Legends stod Respawn bag Titanfall-spillene, der opnåede gode anmeldelser, men ikke helt blev den gigantiske kommercielle succes, som EA...

3
Titanfall er gratis på Origin

Titanfall er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Electronic Arts har afsløret Titanfall: Deluxe Edition til PC der er ankommet til Vault, en sektion af Origin Access der er gratis for alle abonnenter. Det vil sige, at...Indlæser mere indhold