Dansk
Gamereactor
lifestyle
Elden Ring

Denne Malenia-protese i naturlig størrelse gør mig klar til at skære min arm af

Det er 37,5 tommer polyharpiks, der desværre ikke kan fungere som erstatning for din egen arm.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som en af de sværeste chefer i hele spilbranchen husker vi alle den tid, hvor vi stod over for Malenia. Hun havde aldrig kendt nederlag, før vores Tarnished trådte op til hende, og medmindre du er en absolut gud for spil, tog det et stykke tid, før hun lærte, hvad det betyder at tabe.

For at udødeliggøre Malenia har folkene hos PureArts skabt en massiv 37,5 tommer kopi af hendes arm. Tilsyneladende er dette livsstørrelse, hvilket giver mening i betragtning af i spillet, at Malenia vil tårne over spillerens karakter. Ikke så meget som nogle chefer gør, men stadig nok til at sikre, at hun har den ekstra rækkevidde til at gøre hende endnu vanskeligere.

Du kan forudbestille armen nu, og den leveres med enten en metalbase eller vægbeslag som dine visningsmuligheder. Der er mange detaljer i denne model, og den har et ledsagende prispunkt på $ 389, endnu mere end Messemer the Impaler-statuen, der følger med Shadow of the Erdtree Collector's edition.

Elden Ring
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold