Dansk
Gamereactor
lifestyle
Bloodborne

Denne Bloodborne tøj- og tilbehørskollektion er fuld af mørk charme

Det inkluderer støvler, handsker og et lommeur.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens Sony ikke virker alt for travlt med at lave mere Bloodborne lige nu, forbliver kulturen og interessen omkring spillet på et højt niveau, hvilket uden tvivl er grunden til, at Super Groupies har skabt denne samling af beklædningsgenstande og tilbehør baseret på spillet.

Kollektionen omfatter især et par støvler, et par handsker og et meget fancy udseende lommeur.

Når vi taler om sidstnævnte først, siger hjemmesiden for samlingen (efter oversættelse), at det er et "lommeur parret med katedralens gigantiske stjerneur, som vil guide og afsløre hemmeligheder for observatøren." Mens urets specifikationer endnu ikke er afsløret, virker det som et meget indviklet og detaljeret ur, en lavet med antikt guld og en aftagelig kæde.

Støvlerne er derimod inspireret af jægernes kostumer i spillet og siges at "give en stabil defensiv effekt mod de umenneskelige dyr, der vrider sig i Yharnam." De har aftagelige bæltedele, et lynlåsdesign i siden og en indersål besat med Karel-bogstaver.

Dette er en annonce:

Handskerne er lavet til at gå hånd i hånd med støvlerne, med prægede Karel-bogstaver og siges at være "bevis på, at man er fuld af blod."

Kollektionen lanceres til efteråret, i midten af september for støvler og handsker og oktober for uret, og på grund af at dette er en japansk producent, er priserne i yen (25.300 for støvlerne, 13.200 for handskerne og 26.400 for uret), men de tilbyder global forsendelse, så du skal være i stand til at få fat i noget, uanset hvor du bor.

Bloodborne
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

Bloodborne: The Old HuntersScore

Bloodborne: The Old Hunters

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Vi er vendt tilbage til Yharnam for at se om det seneste kapitel i Bloodborne-historien kan måle sig med de mareridt vi mødte på vores første tur til den dystre by.Indlæser mere indhold