Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Baldur's Gate III

Den tredje opdatering til Baldur's Gate III kommer i næste uge

To højdepunkter er Mac-understøttelse og bedre performance i spillets tredje akt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Baldur's Gate III's tredje store opdatering lander snart. Den 21. september, for at være nøjagtig. Det skriver Larian på X.

Opdateringen medbringer Mac-understøttelse så vel som tiltrængte tekniske forbedringer til spillets tredje akt (som stadig forvolder visse spillere problemer). Andre store ændringer kommer længere nede ad vejen, herunder tilføjelsen af en photo mode og muligheden for at ændre udseende undervejs i spillet.

Cross-play kommer også på et tidspunkt, men vi forventer, at det først bliver når Xbox-versionen af spillet udkommer. Det er godt at se, at Larian stabiliserer og finpudser spillet, som i øjeblikket nydes af mange spillere verden over.

Baldur's Gate III

Relaterede tekster

Baldur's Gate IIIScore

Baldur's Gate III

ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severing

Er Baldur's Gate III virkelig et af de bedste rollespil nogensinde? Ja, uden tvivl, mener vores anmelder.Indlæser mere indhold