Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Baldur's Gate III

Den tredje opdatering til Baldur's Gate III 3 bliver udskudt i sidste øjeblik

Men bare rolig, du behøver kun at vente en dag længere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Baldur's Gate III's tredje opdatering er blevet skubbet tilbage. Den skulle oprindeligt være blevet frigivet i dag, men er i stedet blevet udskudt til i morgen, den 22. september.

Larian gav os besked over X, hvor de forklarede, at de har brug for en dag mere til at gennemteste den store opdatering.

Med opdateringen følger Mac-understøttelse, og naturligvis bliver mange fejl rettet, særligt i spillets tredje akt, som har voldet en del spillere problemer. Fans venter stadig på andre ændringer og tilføjelser, såsom en photo mode og muligheden for at kunne ændre udseende i løbet af en gennemspilning, men det lader ikke til, at de to efterspørgsler bliver addresseret i denne omgang.

Baldur's Gate III

Relaterede tekster

Baldur's Gate IIIScore

Baldur's Gate III

ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severing

Er Baldur's Gate III virkelig et af de bedste rollespil nogensinde? Ja, uden tvivl, mener vores anmelder.Indlæser mere indhold