Dansk
Gamereactor
lifestyle

Den mærkelige historie om politiet, der stjæler en ged til en grill

Geden skulle slagtes til en fælles grill afholdt af en statssenator.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En ung pige i Californien og hendes familie har indgivet en retssag, efter at deres hjem blev stormet af politiet på jagt efter Cedar, en 7 måneder gammel ged. Retssagen har navngivet Shasta County, Shasta sheriffens embedsmænd, Sasha District Fair, og andre sagsøgte som værende involveret i slagtning af geden til en fælles grill.

Politiet besluttede ikke bare tilfældigt at storme Jessica Longs husstand ud af ingenting, og angiveligt var geden, kendt som Cedar, blevet placeret på en auktion på Shasta District Fair i juli sidste år. Men efter at have set, hvor knyttet hendes datter var blevet til Cedar, spurgte Long, om de kunne trække geden ud af auktionen. Messen nægtede at forpligte, så efter Cedar var blevet solgt, besluttede Long at tage ham hjem.

Long tilbød at betale de penge tilbage, Cedar var blevet købt for ($ 902 af statssenator Brian Dahle), men det syntes hverken messen eller senatoren ville rokke sig. I en e-mail sendt til Long sagde Shasta District Fairs administrerende direktør Melanie Silva: "Den retfærdige industri er oprettet for at lære vores unge ansvar og for de fremtidige generationer af ranchere og landmænd at lære den proces og indsats, det kræver at opdrætte kvalitetskød. At gøre en undtagelse for dig vil kun lære de unge, at de ikke behøver at overholde de regler, der er oprettet for alle deltagere.

Dette førte til, at politiet blev involveret, hvor de tog Cedar med magt fra Longs hjem. Retssagen hævder, at sagen omkring Cedar forblev civil, og at involvere retshåndhævelse viser magtmisbrug.

Dette er en annonce:

Tak, The Sacramento Bee.

Den mærkelige historie om politiet, der stjæler en ged til en grill


Indlæser mere indhold