Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Chernobylite

Den fulde version af Chernobylite udkommer til juni

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Overlevelses-gyser-RPG spillet Chernobylite har længe været i Early Access efterhånden, men nu har vi endelig fået et udgivelsesvindue for The Farm 51's spil. Modtagelsen af den tidlige version har været yderst positive, og vi ser frem til at spillet kommer ud af Early Access snart.

Chernobylite ankommer både til PS4, Xbox One og PC til juni, og The Farm 51 og udgiveren All in! kommer senere til at annoncere en præcis dato, samt en opdatering omkring PS5 og Xbox Series X/S versionen, som lander senere i år.

Som spillets navn ligger op til, så foregår spillet i Chenobyl Exclusion Zonen, og lægger meget vægt på RPG mekanikker, som crafting og customization. Historien er en ikke-lineær fortælling med massere af spiller-valg og konsekvenser. Dét er selvfølgelig uden for fokusset på gyser og overlevelse, mens du prøver at overleve i dette radioaktive ødeland, og finde de få ressourcer der er derude.

I kan tjekke den seneste trailer ud herunder, og ellers bare se frem til Juni, når Chernobylite kommer ud af Early Access til konsoller og PC.

HQ
Chernobylite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold