Dansk
Gamereactor
nyheder
Elite Dangerous

Den endelige version af Elite Dangerous: Fleet Carriers har fået en udgivelsesdato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I nogle måneder nu har de mest entusiastiske Elite: Dangerous-spillere ventet spændt på at den næste store udvidelse, Fleet Carriers, ankommer. Det nye indhold er allerede blevet gennemtestet igennem to store beta-testfaser, hvor en foregik i april, og den anden blev afsluttet så sent som i går. Nu er udvidelsen endelig klar, og har Gamereactor kan nu officielt afsløre, at den endelige udvidelse har fået en udgivelsesdato - d. 9 juni på PC, PS4 og Xbox One.

Med Fleet Carriers kan rige Elite Commanders nu købe og styre et af disse massive, gigantiske rumskibe, der har plads til 16 spilleres individuelle rumskibe, og de kan sidde på hver deres landingsplatform. Disse rumhangarskibe er nærmest bevægelige baser, og tilbyder en lang række nye features i forhold til tilpasning, handel og missionsstruktur.

Du kan snart se meget, meget mere om udvidelsen på Gamereactor Game On, hvor vi snart kan fremvise en eksklusiv del af Fleet Carriers.

Elite Dangerous

Relaterede tekster

Elite: DangerousScore

Elite: Dangerous

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Det er ikke altid lige let, at overføre et PC-spil til konsollen. Elite: Dangerous har i hvert fald stødt ind i nogle problemer.

5
Elite: DangerousScore

Elite: Dangerous

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Verdensrummet er koldt, smukt og fantastisk, hvilket også opsummerer Frontiers nye spil.



Indlæser mere indhold