Dansk
Gamereactor
artikler

Den assisterende redaktør ser frem mod 2016

Philip præsenterer de titler i det kommende år, som han ser allermest frem til.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gamereactor kigger frem imod 2016, og Magnus har i forvejen leveret lidt ord om hans mest ventede titler næste år. Nu springer Philip dog til, og giver sit besyv med.

2015 har været et år fyldt med fantastiske titler, hvilket kun har været understreget af det hårde arbejde det har krævet, at sammensætte årets Game of the Year-lister. Der har været udgivelser for enhver smag, og det har til tider været svært at følge med strømmen af de mange titler, som er endt på harddiskene af de forskellige spil-platforme som vi har stående. På trods af travlheden er der intet tegn på at spilindustrien har tænkt sig at holde pause, og med 2016 lige om hjørnet, har jeg set lidt på nogle af de titler, som jeg glæder mig mest til at spille i det nye år.

Dark Souls III
For de læsere som kender mig, kommer det næppe som en overraskelse, at jeg glæder mig til det næste (og måske sidste) spil i Souls-serien. Efter at have prøvet det kort til et preview-arrangement, glædede det mig meget at erfare, at selvom kamphastigheden er blevet sat en del op, så forbliver det et Dark Souls spil, og ikke blot en direkte kopi af hvad vi oplevede fra det ellers fantastiske Bloodborne tidligere på året. Det føltes mest af alt som om, at From Software har forstået at udplukke de bedste elementer fra hele deres repertoire af Souls-spil, og nu er ved at skabe det ultimative spil indenfor genren. Det lyder nok mærkeligt, men jeg glæder mig til at dø om og om igen i 2016.

Den assisterende redaktør ser frem mod 2016
Dette er en annonce:

Deus Ex: Mankind Divided
Jeg har altid været kæmpe Deus Ex-fan, og har spillet serien lige siden det første spil udkom i år 2000, så det var svært at få armene ned, da jeg hørte at endnu et spil i en af mine yndlingsserier er på vej til næste år. De tidligere spil i serien er for mig til den dag i dag stadig noget af det mest gennemførte, når det kommer til at lade spilleren styre, hvordan enkelte situationer skal takles, og jeg har altid nydt at vende tilbage til de gamle spil med jævne mellemrum, for at se om jeg kan klare udfordringerne anderledes igennem endnu en gennemspilning. Der er selvfølgelig udkommet flere spil gennem tiden, som også byder på denne slags spillerfrihed, men intet spil har for mig kunne gøre det lige så godt og tilfredsstillende som Deus Ex.

Den assisterende redaktør ser frem mod 2016

Doom
I 2016 vender Doom tilbage, og denne gang drager id Software tilbage til rødderne. Tempoet er skruet helt i top, og voldeligheden er fulgt med, så hvis der er mindre børn tilstede mens man spiller, er det nok en god ide at bede dem forlade rummet. Det er ikke så forfærdeligt meget vi har set af det kommende spil, men de videoer der har været vist frem til diverse arrangementer i løbet af året, har vist at vi kan se frem til noget af en rutsjebanetur af blod og sønderrevne lemmer, og det er svært ikke at glæde sig. Jeg mener, hvem har ikke altid haft lyst til at flå benet af en dæmon fra helvede og proppe den ned i halsen på den, mens man løber rundt på en dyster rumstation?

Den assisterende redaktør ser frem mod 2016
Dette er en annonce:

Hitman
Agent 47 har holdt en ganske velfortjent ferie de sidste par år, hvis altså man ser bort fra diverse mobiludgivelser, men til marts næste år, vender den skaldede lejemorder tilbage, og denne gang i en noget anden form end vi før har været vant til. Som noget nyt forsøger IO Interactive sig med at skabe en platform med deres kommende udgivelse, hvilket betyder at selvom det måske er en noget mere skrabet udgave af Hitman end det vi tidligere har fået, så vil spillet udvikle sig med tiden, og modtage gratis opdateringer løbende, som stille og roligt skulle ende med at skabe den ultimative Hitman-oplevelse. Dette vil altså sige, at der ikke vil være den største mængde indhold at finde fra dag 1, men jeg glæder mig alligevel til titlen, da jeg finder det yderst interessant at se, hvordan udviklerne har tænkt sig at håndtere denne nye måde at levere deres spil på. Så skader det heller ikke, at spillet bliver solgt til en ganske lav pris, og at IO har lovet, at fremtidigt indhold vil forblive gratis.

Den assisterende redaktør ser frem mod 2016

Virtual Reality
Den sidste ting på min liste er sjovt nok ikke et spil, men rettere en teknologi. Vi har de seneste år hørt utroligt meget snak om VR-teknologien, og om hvordan den kommer til at revolutionere måden vi bliver underholdt på. Det var først og fremmest Oculus, der banede vejen for virtual reality, og sidenhen er Sony hoppet med på vognen med deres PlayStation VR-hjelm. Andre firmaer som Samsung har også kastet deres hat i ringen, men for mig bliver det i 2016, at teknologien skal stå sin prøve. Jeg har ikke personligt haft glæden af at prøve hjelmene, men fra hvad jeg hører og kan forestille mig, så tror jeg potentialet er der for noget stort for underholdningsbranchen. Det bliver i hvert fald interessant at se, hvordan firmaerne har tænkt sig at overbevise den almindelige forbruger om investeringen i hvad jeg forventer bliver noget halvdyrt hardware, men gør de det ordentligt, tror jeg vi har en ganske fornøjelig fremtid forude som gamere.

Den assisterende redaktør ser frem mod 2016


Indlæser mere indhold