Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Deltag i vores Dissidia Final Fantasy NT-konkurrence og vind en fed præmie!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvilken Final Fantasy-karakter er din favorit, og hvorfor?

Ventetiden har været ganske lang, fra spillet først dukkede op i de japanske arkadehaller i 2015, men nu står den endelige udgivelse af Dissidia Final Fantasy NT på PlayStation 4 endelig for døren, og snart kan du kaste dig hovedkuls ind i intense 3v3-kampe enten med venner eller alene online.

Lige nu er spillet i åben beta, så du kan faktisk gå ind på PlayStation Store, og afprøve næsten samtlige af spillets modes inden udgivelsen d. 30 januar. For at fejre begge dele, så afholder vi en lille konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde den kæmpestore Collector's Edition-udgave af spillet.

Det eneste du skal gøre, er naturligvis at se videoen i toppen af nyheden, og svare på det efterfølgende spørgsmål. Du kan se et billede af præmien herunder.

Dissidia Final Fantasy NT

Denne tekst er sponsoreret, og det er både markeret i toppen, og i bunden af teksten. Vil du høre mere om hvordan sponsoreret indhold fungerer på Gamereactor, så læs med lige her.

Relaterede tekster

6
Dissidia Final Fantasy NTScore

Dissidia Final Fantasy NT

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Det har været længe undervejs, men kan PlayStation 4-versionen af det populære kampspil leve op til forventingerne?Indlæser mere indhold