Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Deathloop

Deathloop har ramt over fem millioner spillere

Arkane lader til at være tilfredse med spillets præstation.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Deathloop ankom originalt som en PlayStation-eksklusiv titel tilbage i 2021 til trods for at Microsoft ejede studiet, og over et år efter landede spillet så på Game Pass. Derfor antager at en pæn sjat at det samlede antal spillere der har været et smut forbi har købt det.

Lige meget hvad har Arkane og Microsoft afsløret via Twitter, at der samlet set har været fem millioner spillere forbi Deathloop, som er en pæn sjat for et spil der har en lidt anderledes præmis.

Hvordan det præcis kan holdes op imod studiets andre spil er umiddelbart svært at sige. Tror du at de er tilfredse med de fem millioner?

Der er fortsat rygter om at spillet vil få en slags udvidelse.

DeathloopDeathloop

Relaterede tekster

DeathloopScore

Deathloop

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Deathloop virkede først alt for avanceret, men det skulle vise sig at være simplere end først antaget. Det betyder dog så sandelig ikke at det er dårligt.Indlæser mere indhold