Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Midnight Suns

Deadpool fremviser sæsonkortet til Marvel's Midnights Suns

Den skøre antihelt er blot en af fire nye spilbare Marvel-karakterer, der tilføjes spillet efter lancering.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom strategispillet Marvel's Midnights Suns først udkommer den 2. december, har udvikleren Fireaxis allerede nu løftet sløret for spillets planer post-launch, og hvad man kan se frem til med spillets sæsonkort.

Nyt indhold vil blive lanceret af fire omgang, og hver indholdspakke vil være centreret om en specifik Marvel-karakter. Først kan vi se frem til tilføjelsen af Deadpool som spilbar karakter, derefter følger Venom (der allerede er med i spillet som en skurk), Morbius og endelig Storm.

Hver af udvidelsespakkerne vil udover Marvel-heltene inkludere nye historiemissioner, nye opgraderinger og en række kosmetiske genstande.

Du kan se Deadpool præsentere indholdet i videoen herunder.

HQ
Marvel's Midnight Suns

Relaterede tekster

7
Marvel's Midnight SunsScore

Marvel's Midnight Suns

ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severin

Firaxis unikke fortolkning af Marvel-brandet er nu endelig ankommet, og vi gelejdet vor helte ind i manegen.Indlæser mere indhold