Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Space Remake

Dead Space Remake sælger halvt så mange fysiske eksemplarer i England som Callisto Protocol

Der er dog afgørende kontekst bag de tal.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som GamesIndustry kan afsløre, så er det ved første øjekast ikke gået alt for godt for Dead Space Remake i løbet af sin første uge, men der er en række afgørende informationer at tage stilling til først.

Men det der ledes an med er at Dead Space Remake har solgt bare halvdelen af hvad The Callisto Protocol formåede i løbet af sin første uge på hylderne.

Der er udelukkende tale om fysiske salgstal, som udgør en relativt lille del af det samlede salg. Ydermere er det kun på det engelske marked, der godt nok spiller en central rolle, men samtidig ikke nødvendigvis er sigende, og til sidst noterer GamesIndustry at den gennemsnitspris The Callisto Protocol blev solgt til var £47 overfor Dead Space Remakes £63. Dead Space Remake er også "kun" udgivet på tre platforme, PS5, Xbox Series og PC, hvorimod The Callisto Protocol også udkom på de efterhånden meget gamle konsoller.

Tror du alligevel at EA er tilfredse?

Dead Space Remake

Relaterede teksterIndlæser mere indhold