Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Rising 4

Dead Rising 4 levede ikke op til Capcoms forventninger

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Capcom har løftet sløret for deres samlede indtjening for det forgangne finansår, som sluttede d. 31 marts. Allerførst steg indtjeningen med 13.2% til 87.17 milliarder yen, hvorimod profitten også steg med 14.6% i form af 8.8 milliarder yen sammenlignet med sidste år.

Capcom har udtalt i rapporten, at profitten hovedsageligt skyldes Resident Evil 7: Biohazard og Monster Hunter XX, der begge har klaret sig godt på markedet. Derudover nævner rapporten også, at flere remaster-udgaver af ældre Resident Evil-spil også har bidraget til det positive resultat, men de nævner ikke hvilke.

Dead Rising 4 formåede dog virkelig ikke at nå de interne forventninger, og de har tidligere udtalt, at dette kan skyldes spillets "mere tilgængelige natur".

Til trods for at klare sig strålende på markedet, så har ingen af de nævnte spil formået at nå de salgsmæssige forventninger Capcom har sat.

Du kan læse hele rapporten her.

Dead Rising 4

Relaterede tekster

Dead Rising 4Score

Dead Rising 4

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

Frank West er tillage. På en måde. Og Dead Rising er tilbage. På en måde.

0
Dead Rising 4 bliver Xbox One X Enhanced

Dead Rising 4 bliver Xbox One X Enhanced

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Dead Rising 4 udkom på Xbox One for snart et år siden, men Capcom har bestemt ikke glemt spillet sidenhen på platformen, for det lader til at spillet også får en Xbox One...Indlæser mere indhold