Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Rising 3

Dead Rising 3 på PC er "den bedste udgave", siger udvikler

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lead producer John Airhart siger, at den kommende PC-udgave af Dead Rising 3 føles som den bedste udgave af spillet, og er langt fra bare at være en hurtig konvertering.

"Der følger alle de ting med som PC-spillerne forventer, såsom en masse rigtig fine grafiske indstillinger", siger han i et interview med Gamereactor. "Opløsninger der understøtter alt hvad din skærm kan vise, forskellige keybindings som du selv bestemmer, så det føles virkelig som den bedste udgave af spillet. Det føles som en ægte PC-version, og ikke en eller anden konvertering vi bare skulle have ud af døren".

Du kan se hele interviewet, der også kommer ind på DLC-pakken uper Ultra Dead Rising 3 Arcade Remix Hyper Edition EX Plus Alpha ("den er der ikke nogen planer om at udgive på PC lige nu", siger Airhart), PC-drivere til Xbox One-controlleren og mere til, lige her.

HQ

Relaterede tekster

Dead Rising 3Score

Dead Rising 3

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Den næste konsolgeneration er her endelig, og en af de første titler, der stavrer ind på Xbox One, er Capcoms Dead Rising 3.

Se her om du vandt E3-loot

Se her om du vandt E3-loot

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi bad dig blogge om din bedste E3-trailer i denne nyhed. Til gengæld lovede vi noget loot fra E3-messen til en heldig vinder. Vi har nu gravet lidt i godteposen og...

Dead Rising går til filmen

Dead Rising går til filmen

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Ifølge to Variety er Capcoms zombie-serie Dead Rising på vej til filmenes verden. Det er studiet Contradiction Films, der står bag, som senest har lavet Mortal Kombat:...Indlæser mere indhold