Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead or Alive 6

Dead or Alive 6 har fået en udgivelsesdato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kampspil er en bugnede industri i øjeblikket, og alle vil have en bid af kagen. Team Ninja er ingen undtagelse. Dead or Alive som kampspil, har ikke rørt på sig i en række år, og seriens navn er nu om dage primært forbundet med beachvolley-spilserien Dead or Alive Xtreme.

Det kommer dog til at ændre sig snart. I en vild og voldsom trailer til Sonys PlayStation LineUp Tour, fik vi ikke blot bunker af gameplay, men ligeså en reel udgivelsesdato. Dead or Alive 6 ankommer til Xbox, PlayStation og PC via Steam d. 15 februar 2019.

I traileren blev der ikke blot vist kendte ansigter frem, men ligeså spilmiljømæssige udfordringer så som dinosaur-angreb og kæmpe blæksprutter. Naturen er åbenbart ikke til at kimse af i Dead or Alive 6.

Har du brug for absolut klarhed om du er død eller levende, og kan du ikke vente til februar, så tag et kig tilbage på vores anmeldelse af Dead or Alive 5, fra 2012. Ellers kan du tage ekstra kig på den nye trailer, nedenfor.

Dead or Alive 6
Dead or Alive 6Dead or Alive 6Dead or Alive 6
HQ

Relaterede tekster

Dead or Alive 6Score

Dead or Alive 6

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

Hvad angår titlen på spillet, var det ikke særligt gunstigt for Team Ninja at genoplive denne serie. Den slags kommer nemlig som oftest med en masse uheldige bivirkninger.

2
Dead or Alive 6 udkommer til næste år

Dead or Alive 6 udkommer til næste år

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Team Ninja har netop afsløret at deres længe ventede Dead or Alive 6 er under udvikling, og vil udkomme til både PC, PlayStation 4 samt Xbox One. Spillet vil have en...Indlæser mere indhold