Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Island 2

Dead Island 2 debuterer i toppen af de engelske salgslister

Og det lader til, at PlayStation ejere er de mest begejstrede for at kvase zombier.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dead Island 2 er netop udkommet og har allerede indtaget 1. pladsen på den engelske salgsliste over fysiske salg i butikkerne. 68% af de solgte spil, var i øvrigt til PlayStation. Digitalt salg er ikke med på denne liste, hvor Dead Island 2 maser sig ind foran Minecraft Legends og Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp på henholdsvis 2. og 3. pladsen.

Det er en lovende start for Dead Island 2, som har været igennem et utal af problemer og derfor har været undervejs i noget, der ligner 10 år. I starten blev tyske Yager sat på opgaven med at skabe en efterfølger til det populære Dead Island fra 2011, men efter næsten 3 år på projektet, skulle man tro at det var ved at være færdigt - men i stedet blev Yager taget af projektet, som blev overdraget til engelske Sumo Digital.

Så gik der cirka yderligere 3 år og så gentog det hele sig, da Sumo Digital blev fjernet fra projektet, der efter en lille pause endelig landede hos Dambuster Studios, der mere eller mindre startede forfra - og nu er Dead Island 2 endelig en realitet.

Resultatet er blevet overraskende vellykket, som du kan læse i vores anmeldelse her.

Dead Island 2

Relaterede tekster

Dead Island 2Score

Dead Island 2

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Efter noget der ligner et årti er Dead Island 2 endelig landet, og det er faktisk ventetiden værd.



Indlæser mere indhold