Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

De sidste tre hold i LEC Season Finals er blevet bekræftet

Turneringen afsluttes i den kommende weekend, alle i Montpellier, Frankrig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

2023 League of Legends EMEA Championship er næsten forbi. Der er to kampe tilbage i sæsonen, hvor disse er de sidste kampe i LEC Season Finals, og med disse begge sat til at finde sted personligt i Montpellier, Frankrig i den kommende weekend, kender vi nu det nøjagtige program og de deltagende hold.

Efter at have vist sig at være en dominerende kraft, har G2 Esports sikret sig den første af to pladser i den store finale, hvor den anden plads går til sejrherren af MAD Lions mod Fnatic, som spilles lørdag kl. 17:00 BST / 18:00 CEST. Finalekampen vil blive sat til søndag på samme tid.

Med hensyn til hvilke hold der vil konkurrere om, har hver af de resterende lister sikret Worlds 2023 pladser, men de vil kæmpe om bedre seedning og også de større andele af en præmiepulje på € 160.000.

Endelig, efter weekendens kampe, har Team BDS også sikret sig en plads på Worlds, omend i Worlds Qualifying Series, der holdes tidligere, alt sammen for at slutte fjerde på Season Finals. Hvert andet LEC-holds sæson er nu forbi.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold