Dansk
Gamereactor
nyheder
Days Gone

Days Gone-udvikleren arbejder på en ny IP

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I Æsops klassiske fabel vil ræven ikke have rønnebærerne, da den finder ud af, at den ikke kan nå dem. Heraf fremgår det tydeligt, at ræven bestemt ikke er nogen gamer. For da en række dedikerede fans fandt ud af, at en efterfølger til Days Gone var blevet afvist af Sony, var der pludseligt ikke noget de hellere ville have, end en efterfølger til det semi-succesfulde open-world zombiespil.

Men måske var hele kontroversen blot et forsøg på at skabe hype om udviklerens kommende projekt? Det kunne det i hvert fald ligne, da Bend Studio og Sony tilsyneladende stadig er gode venner, og nu samarbejder om endnu et stort projekt.

"And you know, Bend Studio is working on a very exciting new IP that they're very, very passionate about. They're building on the deep open-world systems that they developed with Days Gone. So I'm really happy for Bend Studio," fortæller Hermen Hulst, chef for PlayStation Studios i et interview på PlayStation Blog.

Personligt synes jeg, det lyder langt mere spændende med en ny IP, end endnu et Days Gone, men hvad tænker du omkring det?

Days Gone

Relaterede tekster

8
Days Gone (PC)Score

Days Gone (PC)

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Bend Studios biker/zombie spil har aldrig været bedre.

Days GoneScore

Days Gone

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

God of War, Horizon, Spider-Man - ja, Days Gone har lidt at leve op til. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold