Dansk
Gamereactor
nyheder
Days Gone

Days Gone-instruktør skyder med skarpt mod "woke-anmeldere"

Ifølge John Garvin dømte flere anmeldere spillet på forhånd fordi de ikke kunne håndtere en hvid biker med et dvælende blik.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Days Gone fra 2019 er på mange måder et spil, der har delt vandene. Hvor nogle elskede det (heriblandt en stor gruppe fans, der har startet en underskriftsamling for at få serien genstartet), syntes andre, at Days Gone i virkeligheden var et middelmådigt produkt og det måske mest uinspirerede af Sonys mange filmiske, open world-spil.

En af spillets to instruktører John Garvin har, siden Sony ikke ville godkende en efterfølger, ikke lagt skjul på sin frustration over den beslutning. Senest kom han (i et nu slettet) Tweet med både indrømmelser og beskyldninger, da en bruger på Twitter spurgte ham om, hvorfor spillet i sin tid ikke fik bedre anmeldelser.

Days Gone

Det er svært at være uenig i, at Days Gone havde masser af tekniske problemer ved sin lancering, og ligeledes er det desværre ofte et faktum, at folk dømmer spil, film og andre kulturprodukter på forhånd uden at give dem en reel chance.

Den tredje begrundelse, at "Woke-anmeldere ikke kunne håndtere en grov hvid biker", har dog ikke overraskende skabt røre i Twitter-andedammen, og har altså også fået John Garvin til at slette Tweetet.

Om man er enig eller ej, så er der nok ingen tvivl om, at sådanne udbrud næppe forøger chancerne for, at en efterfølger til Days Gone nogensinde ser dagens lys.

Days Gone

Relaterede tekster

8
Days Gone (PC)Score

Days Gone (PC)

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Bend Studios biker/zombie spil har aldrig været bedre.

Days GoneScore

Days Gone

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

God of War, Horizon, Spider-Man - ja, Days Gone har lidt at leve op til. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold